+358 400 521 738

Liinavaatteiden pesu Turku ja Kaarina
Raikkaat ja puhtaat vuodevaatteet takaavat hyvät yöunet. Pesulassa liinavaatteiden pesu on nopeaa ja vaivatonta, joten tuo
pyykkisi meille. Pesula Sani Oy pesee kaikenlaiset tekstiilit laadukkaasti ja materiaalien vaatimalla tavalla. Tarjoamme ammattitaitoista pesulapalvelua yrityksille
ja yksityishenkilöille yli 10 vuoden kokemuksella. Tekstiilipesulamme sijaitsee Kaarinan keskustan alueella, joten ota yhteyttä tule tai käymään paikan päällä!


Lakanoiden ja pyyhkeiden pesu

Kodintekstiilit pysyvät pitkään hyvänä, kun pyykki lajitellaan oikein, noudatetaan pesuohjeita sekä kuivatetaan huolellisesti. Tekstiilipesulassa sinua palvellaan ammattitaitoisesti, olipa kyseessä lakanoiden tai pyyhkeiden pesu. Pesulapalveluihimme kuuluu vaatteiden, mattojen sekä liinavaatteiden pesu Turun ja Kaarinan alueella. Meiltä saat myös kuljetuspalvelun pyykille lisämaksusta, jolloin noudamme ja palautamme pyykin kotiovellesi.


Pesemme puolestasi

· Pussilakanat
· Aluslakanat
· Tyynyliinat
· Pyyhkeet


Kuinka usein liinavaatteet pitäisi pestä?

Liinavaatteiden pesu kannattaa tehdä kahden viikon välein. Sopiva väli lakanoiden pesulle tosin riippuu nukkujasta: jos olet allerginen tai herkkäihoinen, hikoilet paljon, syöt sängyssä tai nukut lemmikin kanssa, lakanat pitäisi pestä useammin. Viikoittainen tyynyliinojen pesu on suositeltavaa silloin, jos käytät paljon hiuksia muovaavia tuotteita.


Miksi kodintekstiilit kannattaa pestä pesulassa?

Vaikka kodintekstiilit ja liinavaatteet voi pestä kotioloissa, niiden kuivattaminen vaatii paljon tilaa ja viimeistely aikaa. Pyyhkeiden, tyynyliinojen ja pussilakanoiden pesu vie paitsi kallisarvoista vapaa-aikaasi, niiden kuivaaminen sisätiloissa voi aiheuttaa myös muita ongelmia. Etenkin pienissä asunnoissa isommat pyykit kuivataan usein ovien päällä, mikä ei ole hyväksi ovien maalipinnoille. Astmasta ja allergiasta kärsiville pyykin kuivaus sisätiloissa voi aiheuttaa oireita, koska asunnon ilmankosteus nousee. Tämä puolestaan luo otolliset olosuhteet homeen ja pölypunkkien lisääntymiselle, mikä taas aiheuttaa monenlaisia terveysriskejä. Kun tuot liinavaatteet pesulaan, saat ne takaisin puhtaina, mankeloituina tai silitettyinä. Sinun ei tarvitse miettiä pesuohjelmia tai kuivausmenetelmiä, kun ammattilainen hoitaa liinavaatteiden pesun puolestasi.


Lakanoiden pesu ilman hajusteita

Meillä myös allergikkojen ja herkkäihoisten on mukava asioida. Pesemme lakanat, tyynyliinat, pyyhkeet ja muut kodintekstiilit ilman hajusteita hajusteettomilla pyykinpesuaineilla, jotka eivät herkistä tai ärsytä herkkää ihoa. Tuoksuton pesuaine jättää pyykin puhtaan raikkaaksi ilman voimakkaita ja keinotekoisia hajuja.


Paikallinen, palveleva tekstiilipesula

Pesula Sani on täyden palvelun tekstiilipesula, joka hoitaa liinavaatteiden pesut Turun ja Kaarinan alueella. Anna meidän pestä lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet puolestasi, niin säästät aikaa ja vaivaa sekä saat taatusti laadukkaan lopputuloksen. Ota yhteyttä tai tule käymään paikan päällä!