Kodintekstiilien ja liinavaatteiden pesu Kaarinassa

Yhteystiedot

Pesula Sani Oy hoitaa kodintekstiilien ja liinavaatteiden pesun asiantuntevasti Kaarinassa. Pesulapalveluihimme kuuluu myös vaatteiden ja mattojen pesu.

Tarjoamme ammattitaitoista pesulapalvelua yrityksille ja yksityishenkilöille yli 10 vuoden kokemuksella. Tekstiilipesulamme sijaitsee Kaarinan keskustan alueella, joten ota yhteyttä tai tule käymään paikan päällä!

Pesemme kaikenlaiset tekstiilit laadukkaasti 

Raikkaat ja puhtaat vuodevaatteet takaavat hyvät yöunet. Pesulassa liinavaatteiden pesu on nopeaa ja vaivatonta, joten tuo pyykkisi meille. Pesula Sani Oy pesee kaikenlaiset tekstiilit laadukkaasti ja materiaalien vaatimalla tavalla.

 

Kodintekstiilit pysyvät pitkään hyvänä, kun pyykki lajitellaan oikein, noudatetaan pesuohjeita sekä kuivatetaan huolellisesti. Tekstiilipesulassa sinua palvellaan ammattitaitoisesti, olipa kyseessä lakanoiden tai pyyhkeiden pesu. Meiltä saat myös kuljetuspalvelun pyykille lisämaksusta, jolloin noudamme ja palautamme pyykin kotiovellesi.

Katso hinnasto

Kuinka usein liinavaatteet pitäisi pestä?

Liinavaatteiden pesu kannattaa tehdä kahden viikon välein. Sopiva väli lakanoiden pesulle tosin riippuu nukkujasta: jos olet allerginen tai herkkäihoinen, hikoilet paljon, syöt sängyssä tai nukut lemmikin kanssa, lakanat pitäisi pestä useammin. Viikoittainen tyynyliinojen pesu on suositeltavaa silloin, jos käytät paljon hiuksia muovaavia tuotteita.

Pesemme puolestasi:

  • pussilakanat

  • aluslakanat

  • tyynyliinat

  • pyyhkeet.

Miksi kodintekstiilit kannattaa pestä pesulassa?

Vaikka kodintekstiilit ja liinavaatteet voi pestä kotioloissa, niiden kuivattaminen vaatii paljon tilaa ja viimeistely aikaa. Pyyhkeiden, tyynyliinojen ja pussilakanoiden pesu vie kallisarvoista vapaa-aikaasi, minkä lisäksi niiden kuivaaminen sisätiloissa voi aiheuttaa myös muita ongelmia. Etenkin pienissä asunnoissa isommat pyykit kuivataan usein ovien päällä, mikä ei ole hyväksi ovien maalipinnoille.

 

Astmasta ja allergiasta kärsiville pyykin kuivaus sisätiloissa voi aiheuttaa oireita, koska asunnon ilmankosteus nousee. Tämä puolestaan luo otolliset olosuhteet homeen ja pölypunkkien lisääntymiselle, mikä taas aiheuttaa monenlaisia terveysriskejä.

 

Kun tuot liinavaatteet pesulaan, saat ne takaisin puhtaina, mankeloituina tai silitettyinä. Sinun ei tarvitse miettiä pesuohjelmia tai kuivausmenetelmiä, kun ammattilainen hoitaa liinavaatteiden pesun puolestasi.

Lakanoiden pesu ilman hajusteita

Meillä myös allergikkojen ja herkkäihoisten on mukava asioida. Pesemme lakanat, tyynyliinat, pyyhkeet ja muut kodintekstiilit hajusteettomilla pyykinpesuaineilla, jotka eivät herkistä tai ärsytä herkkää ihoa. Tuoksuton pesuaine jättää pyykin puhtaan raikkaaksi ilman voimakkaita ja keinotekoisia hajuja.

Paikallinen, palveleva tekstiilipesula

Pesula Sani on täyden palvelun tekstiilipesula, joka hoitaa liinavaatteiden pesut Kaarinan alueella. Anna meidän pestä lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet puolestasi, niin säästät aikaa ja vaivaa ja saat taatusti laadukkaan lopputuloksen. Ota yhteyttä tai tule käymään paikan päällä!