Tekstiilipesu ammattilaiselta Turussa ja Kaarinassa

Yhteystiedot

Pesula Sani Oy tarjoaa laadukkaat pesupalvelut sekä yrityksille että kotitalouksille Kaarinassa.

Kaipasitpa sitten mattopesulaa tai muita pyykkäyspalveluita, meihin voit luottaa. Vuosikymmenien kokemuksemme takaa puhtaan pyykin ja iloinen asenteemme hyvän mielen kaupan päälle.

 

Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä!

Tekstiilipesu kokeneelta ammattilaiselta

Etsitkö ammattitaidolla palvelevaa pesulaa Kaarinan alueelta? Onko sinulla arvokas kodintekstiili, jonka pesemiseen tarvitset kokeneen ammattilaisen apua? Käänny luottavaisin mielin puoleemme! Palvelemme sinua mielellämme.

 

Kaarinan keskustassa vuodesta 2015 asti toiminut Pesula Sani on nykyaikainen pesula, mutta myös paljon muuta. Yli 10 vuotta alalla toimineet omistajat pesevät tekstiilien lisäksi myös erilaiset kodintekstiilit, vaatteet sekä vaativammatkin kohteet. Meiltä saat myös laadukkaat mattopesut alihankkijamme kautta. Pesulan asiakkaita ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt. Panostamme aina ammattitaitoiseen ja asiakasystävälliseen palveluun.

Tutustu hinnastoon

Monipuoliset pesupalvelut

Olemme vuosien varrella ehtineet pestä monenlaista pyykkiä matoista aina iltapukuihin asti. Vain harva tahra on niin paha, ettemme saisi sitä puhdistettua. Hoidamme kaikki pesupalvelut luotettavasti, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Voit siis olla varma, että saat pestäväksi tuodut vaatteet tai tekstiilit puhtaina takaisin sovittuna ajankohtana.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • kemiallinen pesu

  • mattopesu

  • yritystekstiilien pesu

  • kodintekstiilien pesu

  • vaatteiden pesu.

Pesula Sanin löydät Kaarinan keskustan liepeiltä. Tule käymään tai kysy lisää palveluistamme! Kaikki yhteystietomme löydät täältä.

Kuljetuspalvelu tuo puhtaan pyykin kotiovellesi

Aina sitä ei vain jaksa tai muista, kun kysymys on pyykistä. Lisämaksua vastaan me kuljetamme pyykit toivottuun osoitteeseen, jotta sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin. Kuljetuspalvelumme tekee pyykinpesusta entistä helpompaa. Ota yhteyttä ja sovi asiasta kanssamme!