+358 400 521 738

Mukavan palvelun pesula

0400 521 738

Kaarinalainen Pesula Sani on tekstiilipesula ja paljon muuta

Kaarinan keskustassa vuodesta 2015 asti sijainnut Pesula Sani on nykyaikainen pesula, mutta myös paljon muuta. Yli 10 vuotta alalla toimineet omistajat pesevät tekstiilien lisäksi myös erilaiset kodintekstiilit, vaatteet sekä vaativammatkin kohteet. Meidän kauttamme saat myös laadukkaat mattopesut alihankkijamme kautta. Pesulan asiakkaita ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt. Tutustu palveluihimme ja tule käymään!


Pesulapalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille

Olemme vuosien varrella ehtineet pestä jos minkälaista pyykkiä matoista aina iltapukuihin asti. Vain harva tahra on niin paha, ettemme saisi sitä puhdistettua. Tutustu palveluihimme tai ota yhteyttä!


Meiltä saat muun muassa nämä pesupalvelut:

  • Kemiallinen pesu
  • Mattopesu
  • Yritystekstiilit
  • Kodintekstiilit
  • Vaatteet

Tule käymään


Kaipasitpa sitten mattopesulaa tai muita pyykkäyspalveluita, meihin voit luottaa. Vuosikymmenien kokemuksemme takaa puhtaan pyykin ja iloinen asenteemme hyvän mielen kaupan päälle. Pesula Sanin ja meidät löydät Kaarinan keskustan liepeiltä.

Ota yhteyttä tai tule käymään!
kuljetusplavelu

Kuljetuspalvelu tuo puhtaan pyykin kotiovellesi

Aina sitä ei vain jaksa tai muista, kun kysymys on pyykistä. Lisämaksua vastaan me kuljetamme pyykit toivottuun osoitteeseen, jotta sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.